Touratech Companero-vätskesystem Expand

Touratech Companero-vätskesystem

Lynx Lynx

BRP-619590250

Ny

Med den här lättviktslösningen är du redo för alla tänkbara utmaningar!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

890 kr

inkl.

Än en gång hällde vi all vår erfarenhet i en stor gryta, skruvade upp värmen och rörde om ordentligt. Resultatet? Vi skapade vätskesystemet Touratech Companero – den överlägsna vätskelösningen! Vikt: ca 400 g (utan vätskebehållare). Färg: silver, svart, gul. Storlek: 40 x 17 x 5 cm. Material: Hextop 210 d nylon (silver/lemon), Super-Polytex 600 d polyester (svart)

Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Batteri

Tehokkaampi (30A) akku XU-malleihin.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.