Touratech CUBE-väska, 5 L Expand

Touratech CUBE-väska, 5 L

Lynx Lynx

BRP-619590254

Ny

Håll ordning och reda…

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

309,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Med dessa mångsidiga väskor organiserar du enkelt och snabbt allt ditt bagage så att du alltid har det samlat. Den nätklädda överdelen ombesörjer ventilation och gör det enkelt att se innehållet. Väskan har en hel dragkedja och bärhandtag. Cube-väskorna passar perfekt i våra ZEGA-aluminiumpackväskor. Storlek: 25 x 18 x 8 cm. Volym: 5 L.

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Touratech CUBE-väska, 5 L

Touratech CUBE-väska, 5 L

Håll ordning och reda…

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.