Touratech-ryggsäck från Deuter Expand

Touratech-ryggsäck från Deuter

Lynx Lynx

BRP-619590247

Ny

"Touratech Adventure" har massor av plats för allt du kan tänkas behöva när du är på resande fot.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 295,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

I samverkan med ryggsäcksspecialisten DEUTER har vi tagit fram en ryggsäck som uppfyller praktiskt taget alla krav en äventyrare på resande fot kan ha! För snöskoterförare, motorcykelförare, cyklister eller liftare; den är snygg till och med i stan! Indelad i olika avdelningar – utan att du förlorar överblicken. Den speciella formen, den innovativa inredningen och det förstklassiga Deuter Airstripes-bärsystemet garanterar perfekt funktion i alla situationer

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Touratech-ryggsäck från Deuter

Touratech-ryggsäck från Deuter

"Touratech Adventure" har massor av plats för allt du kan tänkas behöva när du är på resande fot.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.