ZEGA Pro Bag 45 Expand

ZEGA Pro Bag 45

Lynx Lynx

BRP-619590263

Ny

Denna sport- och packväska är utformad specifikt för våra ZEGA Pro-packväskor.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

699 kr

inkl.

Allting nära tillhands, enkelt att ta ut och stuva undan saker, ordning i tältet eller hotellrummet, du slipper aluminiumoxid på kläderna; allt detta har ZEGA Pro-väskan. Om ZEGA Pro-väskan inte är fullpackad kan den vikas ihop och sparar därmed utrymme. Väskan har två praktiska bärhandtag. Den har en hel dragkedja runt sidorna som gör det enkelt att packa väskan utanför packväskan, och en dubbel dragkedja överst som ger smidig tillgång till bagaget när väskan är placerad i packväskan. Tillverkad av Teflon-belagd vatten- och smutsavstötande CORDURA. Mått: ca 26 x 42 x 38 cm.

Huvudkategori Snöskoter

Skriv din recension

Batteri

Tehokkaampi (30A) akku XU-malleihin.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.