ZEGA Pro bärhandtag och surrningsrem Expand

ZEGA Pro bärhandtag och surrningsrem

Lynx Lynx

BRP-619590268

Ny

Bärhandtaget gör det enkelt att bära med sig packväskan.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

390 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Universallösningen för ZEGA PRO-packväskan. Handtaget kan även användas för fastsättning av packpåsar och annan packning på locket. Handtaget kan därmed alltid vara monterat på packväskan.
HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

ZEGA Pro bärhandtag och surrningsrem

ZEGA Pro bärhandtag och surrningsrem

Bärhandtaget gör det enkelt att bära med sig packväskan.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.