Zega Pro-väska 31 för lock Expand

Zega Pro-väska 31 för lock

Lynx Lynx

BRP-619590264

Ny

Den här innerväskan är den snabbaste och enklaste lösningen för alla småsaker som du ständigt behöver ha tillhands.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

590 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Med innerväskorna för packväsklocket kan du utnyttja ZEGA Pro-locket maximalt. Med 7 mm skumplastförstärkning i botten och på sidorna fästs väskan direkt i ZEGA Pro-packväskans lock med två remmar. Tunga föremål (till exempel en verktygsrulle) kan fästas säkert på valfri plats i väskan med hjälp av extra remmar. Bärhandtagen gör det lätt att ta med sig den robusta, smutsavstötande Cordura-väskan överallt. Tillverkad av Teflon-belagd Cordura. Mått: ca 42 x 18 x 8 cm. Kapacitet: ca 6 L. Vikt: ca 300 g. Lastkapacitet 3 kg

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Zega Pro-väska 31 för lock

Zega Pro-väska 31 för lock

Den här innerväskan är den snabbaste och enklaste lösningen för alla småsaker som du ständigt behöver ha tillhands.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.