Zega Pro/Zega Pro2-bagagenät Expand

Zega Pro/Zega Pro2-bagagenät

Lynx Lynx

BRP-619590269

Ny

För packväskans lock.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

309 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Skapa extra förvaringsplats och ordning med det här bagagenätet för packväsklockets insida. Det kan till exempel användas för smidig fastsättning av en regnjacka eller tvättpåse på lockets undersida. Bagagenätet kan användas även för fastsättning av en av våra små väskor eller andra småsaker under locket. På så sätt har du alltid alla viktiga småsaker tillhands när du öppnar väskan.
HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Zega Pro/Zega Pro2-bagagenät

Zega Pro/Zega Pro2-bagagenät

För packväskans lock.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.