Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
SEA-DOO OFFERANOD, 26x6MM Expand

SEA-DOO OFFERANOD, 26x6MM

Sea-Doo Sea-Doo

BRP-271001920

Ny

Alltid bra att ha extra offeranoder hemma!

Mer detaljer

Finns i lager

149,00 kr

inkl.

Offeranoder har till uppgift att skydda delar av vattenskotern som befinner sig under vattenytan från galvanisk korrosion.Som namnet antyder ”offras” anoden genom att den utsätts för den elektrokemiska korrosion som annars skulle angripa metallkomponenter såsom impeller, jetpumpsmunstycke eller motor, och därmed förhindrar att dessa komponenter korroderas och förstörs.Galvanisk korrosion kan orsaka stor skada om den inte handhas på rätt sätt. Inspektera offeranoden minst en gång i månaden. Byt ut offeranoden mot en ny när den har brutits ned till hälften.

  • Ytterdiameter: 26 mm
  • Höjd: 6 mm

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.