Halvarssons Comfort Expand

Halvarssons Comfort

Halvarssons Halvarssons

Ny

Grymt skön temperaturreglerande fleece med Outlast.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 795,00 kr

inkl.

Temperaturreglerande Outlast® fleece

Fleece är det optimala materialet som isolerande mellanlager i ”trelagersprincipen”. Samtidigt som det värmer, transporteras fukten vidare ut från kroppen.

Vad är outlast?

Kallt blir varmt blir svalt

Outlast® är ett högteknologiskt material som jämnar ut temperaturen i plagget.
Kallt blir varmt och varmt blir kallt. Det utvecklades ursprungligen för att skydda astronauter mot extrema temperaturskillnader. Men nu har det fått mängder av användningsområden som gör det bekvämt för oss i vårt dagliga liv.
Materialets egenskaper anpassar temperaturen runt kroppen till en behaglig nivå, även när de yttre förutsättningarna skiftar. Det låter som magi, men det finns naturligtvis en teknisk förklaring. Enkelt uttryckt så består fodret av miljontals mikroskopiska paraffinkapslar som absorberar, lagrar och fördelar värmen till partier där den är lägre. När plagget är varmt och temperaturen svänger och blir kallare, så hålls värmen i plagget uppe genom den lagrade värmen – och tvärt om. Temperaturskillnaderna jämnas ut och du behåller komforten och mår betydligt bättre.

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.