Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Kampanjpris! Kori Coyote Ryggskydd/väska Expand

Kori Coyote Ryggskydd/väska

Ny

Ryggskydd och ryggsäck i ett. Smart kombination!

Mer detaljer

Finns i lager

2 250,00 kr

inkl.

3 250,00 kr inkl.

-1 000,00 kr

KORI är mer än ett ryggskydd. Varsomhelst och närsomhelst, kan KORI förvandlas till en ryggsäck med en volym som anpassar sig till sitt innehåll. KORI formar sig efter en platt tidning, en extra t-shirt, ett extra ombyte eller till och med en hel motorcykelutrustning (inklusive jacka, byxa, hjälm!).

Total volym per storlek: S:30L / M:35L / L:38L

MAXIMALT SKYDD MED ENASTÅENDE KOMFORT

KORI innehåller marknadens mest innovativa skydd: D3O Viper Pro. Ett skydd som är mjukt, lätt och otroligt följsamt, det följer din rygg och ryggens rörelser samtidigt som det ger förbluffande skyddande egenskaper.

D3O materialet är extremt mjukt och smidigt till dess det utsätts av ett slag, då reagerar materialet omedelbart, molekylerna "låser samman", absorberar och sprider ut slagenergin. Efter slaget återgår materialet direkt till sin mjuka och flexibla form. D3O Viper PRO är certifierat med den högsta skyddstandarden: EN1621-2, Nivå 2.

Total vikt per storlek: S:1170g / M:1250g / L:1450g

OPTIMAL VENTILATION, INGEN SVETTKÄNSLA

Mot ryggen sitter en polyestermesh i 3D struktur som skapar ett luftrum mellan skyddet och din rygg. Den vågformade ventileringen i D3O skyddet skapar luftfickor som möjliggör att fuktig luft helt kan ventileras bort och din rygg hålls torr.

 

SE TILL ATT DU HAR RÄTT STORLEK

KORI finns i 3 olika storlekar: Small, Medium och Large. För maximal säkerhet och komfort är det viktigt att du väljer rätt storlek för just din rygg. Med KORI får du skydd för en större yta, i KORI storlek Small ligger en D3O Medium, i KORI storlek Medium ligger en D3O Large och i KORI storlek Large ligger en D3O Extra Large. Detta för att säkra att din rygg och dina skuldror får så mycket skydd som möjligt.

Storleken, enligt standarden för ryggskydd (EN1621-2), definieras av torsolängden, måttet från punkt A (mellan axel och hals) till punkt B (midjan):

Maximal torsolängd:

S < 48 cm

M < 53 cm

L < 56 cm

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.