Lynx Flanellskjorta Expand

Lynx Flanellskjorta

Lynx Lynx

Ny

KLÄDKOD: Ledig.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

648,75 kr

inkl.

Skjorta att bära på fritiden efter åkturen. Trendig modell med Lynx-broderier. Flanelltyg av god kvalitet som är bekvämt att bära. Knappstängning och två bröstfickor. Modern modell och modernt utseende. Bröstficka med knappar. Manschetter. Förstärkta armbågar 100 % bomullsflanell, rutig. Storlekar: XS - 3XL

Användningsområde Casual
Stil Street

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.