Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.

Latest news

Snöskoternsdag i Sundsvall & Umeå

Posted in: Nyheter, Events
October 11th 2018

snöskoternsdag umeå Snöskoternsdag sundsvall

Längtar du som oss till vintern?

Drömmer oss tillbaka till det galet fina vinter vi fick uppleva förra säsongen. Nu håller vi alla tummar vi har att vädergudarna är lika generösa detta år.


LYNX -Sundsvall
Ny motor på 49 Ranger och nya modellen X-terrain. 

Rotax 600R E-TEC är 850-motorns lillasyskon. Den har fem hk mer än sin föregångare men den största förändringen är emellertid den förbättrade gasresponsen. Motorn svarar mycket snabbare, men har fortfarande klassens bästa bränsleekonomi. Rotax 600 E-TEC med pDrive-variator betyder 30 % bättre respons än föregångaren Rotax 600 E-TEC med TRA-variator. Rapp gasrespons gör skotern lättare att kontrollera under krävande förhållanden.

Ski-Doo-Umeå
På lössnösidan ser vi fram emot ytterligare ett år med succéfamiljen Ski-Doo Summit som nu får ett tillskott i form av Summit 600R E-TEC som vi tycker kompletterar 850 familjen helt perfekt. Summit 600R E-TEC är lika rapp i sin gasrespons som sin företrädare 850 vilket gör skotern extremt lätt att hantera även i tuff terräng. Precis det som gör Ski-Doo Summit till en av världens bästa skotrar i lössnö.

På ledsidan så kommer en helt ny skoter i form av Ski-Doo Renegade XRS 900 Turbo. En ny maskin för oss, som enligt testarna tar ledskoterkörning till en helt ny nivå. Vi kan konstatera att komforten är höjd till en klass vi aldrig sett förut. Farten, stabiliteten och följsamheten på leden gör skotern till bland det snabbaste du kan köra på led och komma fram med krafterna kvar.


Passa även på att snacka med våra duktiga säljare, butiken är dessutom fylld med massor av begagnade skotrar. 

Klädbutiken är matad med årets heta nyheter på kläder, hjälm och personlig utrustning, missa dessutom inte vår Outlet-avdelning fylld till bredden av fynd! 

Vi kommer snacka om vår tjejskoterresa och du har möjlighet att ställa frågor till våra ambassadörer som är på plats och kommer guida under resan! V8 kommer bli vinterns bästa tjejhelg :) Inga avancerade förkunskaper krävs utan finns grupper för alla nivåer. 


Snöskoternsdag är startskottet på en ny härlig säsong ute på de vita vidderna. 
Be there!

Öppettider:
Lör 10-15, sön 11-14 gäller båda orterna. 

Dream it. Live it. 
Följ gärna vårt fb flöde inför snöskoterndag här:
Sundsvall         Umeå

1164 Views
Liked
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.