Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  Legendariska Harley-Davidson sätter Sundsvall på världskartan!

  Legendariska Harley-Davidson sätter Sundsvall på världskartan!

  November 12th 2018

  Pressmeddelande Sundsvall 2018-11-05

  Legendariska Harley-Davidson sätter Sundsvall på världskartan!


  Europamarknaden är starkt växande hos Harley-Davidson och många städer i Europa slåss om att få ta del av varumärket och livsstilen Harley-Davidson. Sundsvallsföretaget Northbike Sweden AB som idag redan driver Harley-Davidson Umeå med framgång får nu klartecken med etableringen av Harley-Davidson Sundsvall Sweden.

  Northbike Sweden AB bygger just nu på sina 6 000 kvm nya lokaler vid södra brofästet i Sundsvall och i samma storsatsning byggs en separat Harley-Davidson butik på 500 kvm med tillhörande verkstad. Butiken kommer att fyllas med alla de senaste motorcyklarna från producenten, men även ett moderiktigt sortiment av kläder för både dam och herr, utrustning, hjälmar, tillbehör och allt en motorcykelintresserad kan behöva.

  ”Att äga en Harley-Davidson är en dröm för många, och det passar oss perfekt. Vårt jobb på Northbike har alltid varit att uppfylla kundernas drömmar. Vi är Dream it. Live it och det är precis vad Harley-Davidson också handlar om” berättar Per Boström, vVD på Northbike Sweden AB

  Harley-Davidson har tagit klivet in i framtiden och kommer under de närmsta 5 åren att lansera 100 nya motorcyklar. Med sin hela 115 åriga historia blandas gamla och unga bikers. Häftiga custombyggen varvas med ny teknologi och det är det som gör varumärket till en enda stor familj världen över, enligt Sture Harström från Sundsvall. Sture har ett medlemskap i H.O.G. (Harley Owners Group) som är en av de många fördelar du får när du köper en H-D. Du blir en del av en världsomspännande familj som samlas och åker hoj tillsammans, fortsätter Sture.

  Att Northbike Sweden får de unika rättigheterna till Harley-Davidson i Sundsvallsområdet beror delvis på företagets framåtanda, menar Per Boström.

  ”Vi har alltid haft en nära relation med våra leverantörer, och vi följer den innovativa och offensiva utveckling som de här fordonen har idag. Dagens motorcykelåkare har höga krav på teknologi, kvalitet och service, därför handplockas både erfarna säljare och mekaniker till Harley-Davidsons nya butik och verkstad”

  Northbikes nya lokaler vid brofästets södra sida är i full gång med att byggas, enligt företagets VD och ägare Jonas Olert. Om allt att går som planerat skall det nya huset stå klart under slutet på första kvartalet 2019.

  ”Det här blir ingen vanlig fritidsfordonsbutik, det här blir ett utflyktsmål fyllt av upplevelser och ett bygge som inte finns någonstans i Norden. Att världens starkaste motorcykelmärke flyttar in just i det här huset känns som en självklarhet”, avslutar Olert.

  Läs repotage i Sundsvalls Tidning här


  För mer information vänligen kontakta:

  Per Boström
  Vice VD Northbike Sweden AB
  Telefon 060 16 75 81
  Växel 060 61 33 15
  Mobil 07 20 50 26 96
  Email: per.bostrom@northbike.se
  Dream it. Live it. 

  3777 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.