Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  Harley-Davidson Sundsvall värvar välkänd MC-profil!

  Harley-Davidson Sundsvall värvar välkänd MC-profil!

  November 24th 2018

  Pressmeddelande Sundsvall 2018-11-08


  Harley-Davidson Sundsvall värvar välkänd MC-profil!


  Andreas Sedin, välkänd för många av Sundsvalls motorcykel-intresserade, återvänder till teamet där han en gång startade sin karriär, Northbike Sweden AB. När Northbike nylanserar det legendariska märket Harley-Davidson i sitt nya hus vid södra brofästet kommer man att hitta Andreas som ansvarig för försäljningen av HarleyDavidson. 


  År 2006 köpte Jonas Olert företaget Moped och motor, som sedan bytte namn till Northbike. Vid köpet följde Andreas med och arbetade främst med Harley-Davidson tills de gick skilda vägar 2010. Andreas nyfikenhet på att driva eget företag fick honom att ta klivet ut och startade upp Sveriges första renodlade Victory-butik som fick namnet Stonetown.

  ”Nu har jag provat det, och det har varit fantastiska år. Jag har alltid varit imponerad av Jonas Olert och hans driv och Northbike har haft stora framgångar de senaste åren, så när jag fick frågan om att bli ansvarig för Harley-Davidson i det här bygget så var det inget snack! En sån här grej säger man inte Nej till, berättar Andreas. Jag har sett ritningarna och de ger mig gåshud!”

  Harley-Davidson-butiken kommer att ha ett eget showroom på hela 500 kvm i Northbikes lokaler. Butiksytan kommer inte bara att fyllas med nya och begagnade motorcyklar, utan även kläder, utrustning, tillbehör och accessoarer. Människor som inte ens kör motorcykel kommer att bli förvånade över hur mycket snygga kläder man kan hitta i Harley-Davidsons sortiment, menar teamet bakom butiken.

  ”Vi tar den här satsningen på stort allvar och då vill vi jobba med de allra bästa, berättar Per Boström, vVD på Northbike Sweden AB. Vi vet vad Andreas går för, och hans genuina engagemang för motorcyklar är precis vad vi behöver. Hans positiva anda och brinnande intresse för H-D har följt honom genom hela hans karriär, och nu får han fortsätta med det till fullo i vårt nya hus. Cirkeln är sluten och timingen är perfekt, avslutar Per.”

  Northbike Sweden AB driver idag redan Harley-Davidson i Umeå och kommer med denna satsning få två Harley-Davidson-hus i Norrland. Synergierna med två hus blir en styrka för båda städerna, menar Jessika Häggling, Platschef i Umeå.

  ”Framför allt så breddar vi vårt sortiment i bolaget, och våra kunder får närmare till både service och aktiviteter vilken håll de än kör med sin motorcykel. Vi välkomnar verkligen Andreas in i vårt H-D team. Det ska bli jättekul att få jobba tillsammans med honom, berättar Häggling”

  Stowntown förvärvas


  För mer information vänligen kontakta:

  Per Boström

  Vice VD Northbike Sweden AB

  Telefon 060 16 75 81
  Växel 060 61 33 15
  Mobil 07 20 50 26 96
  Email: per.bostrom@northbike.se 

  4354 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.