Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.

Filtrera urvalet

Latest news

Rekrytering av platschef till Northbike i Sundsvall

Rekrytering av platschef till Northbike i Sundsvall

Posted in: Nyheter, Personal
December 22nd 2018

Rekrytering av platschef till Northbike

Northbike står i en förbättringsfas med nya lokaler och satsar rejält. Med på denna resa söker de efter en platschef med förmågan att skapa de bästa förutsättningarna i arbetsvardagen för resterande medarbetare. Om du är en teamledare som vill att dina medarbetare ska utvecklas till att bli duktigare än dig, då trivs du på Northbike! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag om det är dig vi söker.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Northbikes räkning en platschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Northbike.


Med en fördubblad omsättning de senaste två åren så har Northbike idag växt ur sin nuvarande lokal och kommer att ta nästa stora kliv, med ett nytt läge och en ny fastighet på 7500 m2 så kommer södra brofästet i Sundsvall nu få en hemmaarena för Västernorrlands alla motorintresserade. För att säkerställa deras kvalitet mot kunderna så växlar de inte bara upp med ny byggnad, de har också stärkt upp organisationen med nya säljare och starkare samarbete med deras leverantörer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Northbikes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Northbike säljer drömupplevelser till sina kunder som verkligen brinner för de fordon de köper. Som platschef på Northbike ansvarar du över att hela kedjan från säljarna, kundmottagarna till verkstaden fungerar effektivt. Du stöttar medarbetarna på olika sätt och ser till att skapa förutsättningar för att göra kunderna nöjda. Det kan vara att bistå med hjälp till säljarna i utmanande kundfrågor, se till att driften fungerar i verkstaden samt att sitta i förhandlingar och uppföljningar med leverantörer. 


Rollen som platschef är bred, den innehåller såväl ekonomiskt ansvar samt personalansvar för ca 25 medarbetare. I och med att Northbike gör en stor satsning nu kommer fokus i den här tjänsten ligga på att du tar till dig de ramar som finns för rollen och utifrån dessa tar egna initiativ.

 

Vi söker dig som
Är en ledare med teamets välmående och lönsamhet i fokus. Vi ser att du har god känsla för ekonomiska frågor samt förståelse för försäljningsprocesser. Du har B-körkort. 


Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Northbike.
Du vägleder dina medarbetare i verksamheten och inte bakom ett skrivbord. Detta ställer höga krav på att du är relationsorienterad, rak och tydlig i din kommunikation samt lyhörd inför dina medarbetare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB. Med över 400 fritidsfordon i lager är Northbike idag en av de största i Norden och lever efter deras motto -All in.


Med kraften från personalen tillsammans med några av världens största varumärken inom motorcykel, snöskoter, vattenskoter och fyrhjulingar så finns det inget som bromsar deras framtida tillväxt. Läs mer på: www.northbike.se

 

902 Views
Liked
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.