Filtrera urvalet

Latest news

Mekaniker sökes till splitternya anläggningen i Sundsvall!

Mekaniker sökes till splitternya anläggningen i Sundsvall!

Posted in: Nyheter, Personal
May 9th 2019

Mekaniker sökes till Northbikes splitternya anläggning i Sundsvall!

Älskar du fritidsfordon lika mycket som vi och vill få möjligheten att utveckla det hos en av Nordens största handlare av fritidsfordon? Vill du även bli en del av ett härligt team som jobbar tillsammans och en växande koncern? 

Läs då vidare så berättar vi mer!

Som mekaniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att meka med våra motorcyklar och skoterfordon – vi har över 400 fordon i lager och är en auktoriserad verkstad för bland annat BMW, KTM, Honda, Kawasaki, Triumph, Sea-Doo, Can-Am, Lynx och Peugeot. 

Du kommer få arbeta i vår toppfräscha och nybyggda anläggning vid Södra Brofästet samt bli en del av ett härligt och engagerat gäng som ser fram emot att få förstärkning av dig!

Till rollen som mekaniker söker vi dig som har ett genuint intresse för motorfordon och har erfarenhet av att skruva i motorer. För att trivas och lyckas i tjänsten behöver du vara tekniskt lagd, triggas av problemlösning och känna dig hemma i verkstadsmiljön. Även dina personliga egenskaper är viktiga för att vi ska trivas tillsammans och vi ser att du har hög arbetsmoral, är noggrann och sätter laget före jaget. 

Tillträde sker omgående eller enl. överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Kul! För att få veta mer om tjänsten eller skicka in din ansökan kontaktar du vår HR-avdelning som ansvarar för rekryteringsprocessen på emilia.hoglund@northcar.se / 076 677 38 21. 

Urval sker löpande.

638 Views
Liked
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.