Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  Breaking News!

  Breaking News!

  September 9th 2020

  Pressmeddelande Umeå 2020-09-08

  HARLEY-DAVIDSON UMEÅ VÄRVAR VÄLKÄND H-D LEGEND


  Den nya anläggningen i det 5 000 kvm stora Northbike-huset på västerslätt har gett Harley-Davidson Umeå en riktig skjuts framåt i tillväxt och framtiden ser ljus ut. Harley-Davidson fortsätter att bygga sitt varumärke i Europa och samhörigheten mellan MC åkare blir bara starkare och starkare.


  - Vi kommer efter årsskiftet att säga välkommen till vår nya kollega Anders Lundgren från Fullhouse Garage Shop AB. Hans enorma erfarenhet i vårt relativt unga team blir en perfekt kombination mellan den viktiga historian och Harley-Davidsons framtid, säger Jessika Häggling, Platschef på Northbike Umeå.  Northbike Umeå AB satsade 2019 på en helt ny lokal på Strömvägen 2 med en egen avdelning för Harley-Davidson. Med runt 8 000 besökare i månaden är den nya butiken en destination fylld av fritidsfordon som MC, Snöskoter, vattenskoter, ATV och mopeder. Husets H-D avdelning är fylld med de senaste motorcyklarna från Harley-Davidson, men även ett brett sortiment av kläder för både dam och herr, utrustning, hjälmar, tillbehör och allt en motorcykelintresserad kan behöva.

  ”Anders Lundgrens gedigna kunskap om Harley-Davidson är helt unik, och hans stora verkstadskunskaper gällande äldre motorer, trim och känsla för att bevara det originella är en fantastisk resurs. Hans personlighet och driv passar oss helt perfekt, och Anders som parhäst med vår duktiga säljare Stefan blir en jättetillgång både för kunderna och för oss, berättar Häggling”  Många hojar har passerat Anders Lundgrens ägande genom åren. Allt från extrema choppers till race-Harleys. Det började redan vid 17 års ålder då Anders jobbade ihop till sin första egna Harley, en 62:a Panhead i skrotskick, importerad från Mexiko. I slutet på åttiotalet fortsatte Anders att renovera och bygga motorer och startade sin egen verkstad ”Big Twin Service” som 1995 utökades till att även ha en butik. 2002 började Anders jobba för generalagenten Harley-Davidson Sweden som återförsäljaransvarig och teknisk utbildare för alla ÅF i Sverige. Anders ”Lunkan” Lundgren jobbade sedan för H-D Sweden fram till det att Importörskapet för H-D Sweden upphörde vid halvårsskiftet 2014 och togs över av HarleyDavidson Europe. Det innebar starten av Fullhouse Garage Shop som nu förvärvas av Northbike Umeå AB. Logistiken runt sålda motorcyklar till hela landet är ett av Northbike-koncernens starkaste kundvärden. Så trots flytten till Norrland kommer Fullhouse-kunderna kunna fortsätta handla sina unika hojar av Anders genom H-D Umeå.  ”Jag har mina rötter i Norrland och har länge haft planer på att flytta norröver. När beslutet var taget kändes det naturligt att ta dialogen med Northbike om ett kommande samarbete då vi båda drivs av intresset för Harley-Davidson, menar Anders. Efter ett par möten så insåg både jag och Teamet på Northbike att vi delar en gemensam målsättning. Vi vill sätta vårt H-D hus på kartan och bli en av de bästa och mest kompletta H-D handlarna i Europa. Jag ser fram emot att få forma vår utmaning tillsammans med teamet i Umeå, säger Anders Lundgren”  Avslutningsvis berättar Tom Brander, VD för Northbike;

  ”Vår ambition för Harley-Davidson Umeå är mycket hög, och vi vill vara bäst på både välkomnade, service, försäljning och rykte. Det är lika viktigt att vi fångar in nya kunder som är nyfikna på märket, som att vi tar hand om de kunderna som lever och andas Harley-Davidson kulturen in i benmärgen. Just det är jag övertygad om att vi kommer göra med det här teamet”  För mer information vänligen kontakta:

  Tom Brander
  VD Northbike Sweden
  Tom.brander@northbike.se
  070- 546 97 38


  Anders Lundgren 
  Fullhouse Garageshop AB
  Anders@fullhousegarageshop.com
  070-720 70 10  Jessika Häggling
  Platschef Northbike Umeå AB
  Jessika.haggling@northbike.se
  070-580 93 04

  Dream it. Live it.

  469 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.