Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  KLAPPAR DITT HJÄRTA FÖR MOTORER OCH LEDARSKAP?

  KLAPPAR DITT HJÄRTA FÖR MOTORER OCH LEDARSKAP?

  Posted in: Nyheter, Personal
  September 24th 2020

  mc mekaniker verkstadschef  Northbike i Sundsvall fortsätter växa och är idag Nordens största anläggning när det gäller fritidsfordon. Vår ambition är att vara en destination för motorintresserade från hela landet.
  Vill du vara med i vårt team och känner att du kan bidra till vår positiva utveckling, så kanske detta är tjänsten för dig?

  Northbike söker nu en Verkstadschef som ska ansvara för vår 600 kvm stora verkstad.
  Verkstaden består av 8 mekaniker med specialinriktning på våra varumärken Lynx, Can-Am, Sea-Doo, Harley-Davidson, KTM, Honda, Kawasaki, BMW och Triumph.
  Arbetet innebär i huvudsak arbetsledning av mekanikerna på vår verkstad.
  Det innebär även att du själv bidrar med avdelningens dagliga drift.

  Då vi arbetar med både motorcyklar, snöskotrar och vattenskotrar dagligen så ser vi självklart att du har intresse av dessa. Att du har mekanisk kunskap om fordonen är dock inget krav då du även kan komma från liknande bransch, t ex bil och lastbil. Vi söker alltså en ledare som har en organisatorisk läggning där ordning och reda står högt på dagordningen. Du bör ha god stresstålighet och kunna ha ett högt arbetstempo. Tjänsten innebär verkligen att vara spindeln i nätet och en stor del av arbetet innefattar att få din verkstad att fungera tillsammans med eftermarknad och försäljning.
  Vi jobbar dagligen med många olika datasystem och du ska kunna arbeta i ett bra tempo på en dator. Då vår drift är säsongsbetonad så kommer antalet underställda att skifta under året och kan under sommaren bli några fler.

  Northbike lever under värdegrunderna Kvalité, Personligt, Kunskap, Nytänkande och All-in.
  Dessa egenskaper bör du självklart besitta och efterleva dagligen. I säsong är trycket extra högt och då värdesätter vi att du verkligen ger allt för att vi ska ha en fungerande drift med nöjda kunder.
  I arbetsuppgifterna så ingår förutom planering och arbetsledning saker som kundrådgivning, bokning av servicearbeten, garantiärenden, felsökningar, viss montering och skruvning, utbildningar mm.

  Sista ansökningsdag: Du är välkommen med din ansökan till Eftermarknadschef Christer Granström christer.granstrom@northbike.se senast den 9/10 2020.
  Eventuella frågor om tjänsten ställer du även på mail samt lämnar ditt telefonnummer så kontaktar Christer dig.

  Om Northbike Sweden AB
  Northbike finns i Sundsvall och Umeå och är nordens största Fritidsfordons-handlare. Vi har alltid över 400 fordon i lager. Hos oss kan du köpa motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder, vattenskotrar, reservdelar, tillbehör och kläder. Vi har även en stor modern verkstad med specialkunskap på våra märken. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar. Läs mer på www.northbike.se

  1026 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.