Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  Snöskoterndag i Sundsvall & Umeå i ny skepnad 2020!

  Snöskoterndag i Sundsvall & Umeå i ny skepnad 2020!

  Posted in: Nyheter, Events
  October 8th 2020

  Vi på Northbike har respekt för läget och vi vill inte utsätta någon människa för onödiga risker.
  Men… som ni vet så är vi inte kända för att göra saker halvdana. Därför har vi öppet hela veckan från Måndag – Lördag (19-24/10) med galna Skoternsdagerbjudanden under en hel vecka istället.
  Vi ger helt enkelt dig som kund möjlighet att komma in till oss när det passar dig bäst, utan att missa något.
  Vi har stora luftiga lokaler med alla förutsättningar att sprida ut oss och hålla avstånd, så hos oss behöver du inte vara orolig för trängsel. Så missa inte vår Snöskotervecka och se till att ladda inför en riktigt grym vinter. Vad vore en vinter-hemester utan en snöskoter?


  Vad är nytt på Ski-Doo? (säljs på Northbike i Umeå)
  Ski-Doo´s 2021 modeller är extremt starka i år och maskinerna är kaxigare än någonsin.
  Vad sägs om världens första serieproducerade 2 takts Turbo som självklart är årets snackis. Turbon kommer finnas i kroppen på våra två lössnövärstingar, Summit och Freeride.
  Freeride kommer även i år med korttunnel och smal framvagn, vilket blir den perfekta skotern för dig som älskar att hoppa och busa i lössnö. Då Freeride nu lutar mer åt lössnö, så tar Backcountry XRS över tronen som crossovermaskin med sin fantastiska lössnö/led hybridkropp.
  Populära Tundra får en rejäl makeover med både nytt chassi och nya 600 EFI motorn. Priset är starkare än någonsin och här vill vi flagga för att vara snabb om du ska hinna få tag på en Tundra.
  Slutligen, för dig som älskar att lämna kompisarna bakom dig i snöröken. Kungarna på led, Renegade XRS och MXZ XRS får nya framvagnar, boogie och ännu bättre fjädring.
  Nya färgsättningar på nästan alla maskiner och som vanligt har Ski-Doo´s ingenjörer överträffat sig själva när det kommer till att ständigt förfina och uppdatera detaljer.

  Vad är nytt på Lynx? (säljs i Sundsvall)
  En av de stora nyheterna för 2021 heter XTerrain Brutal 850.
  Den är verkligen så brutal som namnet antyder! 500mm matta med 60mm kamhöjd och 850 motor, kommer bli grym att testa i vinter!
  Det kommer även med en helt ny tvåtaktsmotor i XTerrain och 59 Ranger, 600 EFI, som verkligen utmanar prismässigt.
  En otroligt potent instegsmodell.
  Storsäljaren och lössnökungen Boondocker får förutom en rad tekniska uppdateringar, en grymt snygg färgsättning som verkligen sticker ut!
  Det var några av nyheterna i Lynx programmet...


  Vill du bli inspirerad, så kom och prata med våra säljare om 2021 års nyheter.
  I klädbutiken har vi fått in massor av snygga, funktionella och läckra nyheter från FXR, Scott och BRP. Alltså en sprängfylld butik på kläder och personlig utrustning.
  Inte att förglömma har vi en riktigt fin Outlet med ett stort utbud i alla storlekar, så här finns möjlighet till grymma deals!
  Välkommen in till oss så ska vi på bästa sätt hjälpa dig att klä dig inför vinterns alla äventyr!
  Tillbehör till din maskin finns också så klart och här hjälper gärna våra duktiga Servicerådgivare dig för att hitta det just du behöver och som gör din skotertur ännu roligare eller ännu bekvämare.
  Snart kommer det vita guldet!
  Vi är beredda, är du?!

  Vi ses!
  Dream it. Live it.
  637 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.