Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  Northgirls Expedition 2021

  Northgirls Expedition 2021

  Posted in: Nyheter, Events
  October 11th 2020

  NORTHGIRLS 2021 – Here we go again!

  Nu är vi inne på vårt 4 år med Northgirls Expedition!
  Helt fantastiskt!
  Däremot bjuder detta år upp till lite andra utmaningar med Covid och allt vad det innebär.
  Det kommer bla innbära är att vi begränsar antalet deltagare till 50 personer, givetvis förhåller sig Marsfjälll Mountainlodge till de restriktioner som gäller vid måltider mm.

  Vi kommer erbjuda två resor, ena v6 11-14/2 samt andra v8 25-28/2.

  Vi önskar att ni uppger vid bokningen vilka ni önskar bo med då många tidigare år fått bo med innan resan okända personer. Vi kan inte garantera om ni åker ensamma att bo i singelrum men vi kommer göra vårt allra bästa för att tillgodose så mångas behov som möjligt. Det kan hända att vi måste tacka nej till bokningar som kommit in tidigare pga att andra personer anmäler sig tex i en grupp på 4 och kan ta ett ledigt 4 bäddsrum.
  Rummen finns i 2 bädds, 4 bädds och ett fåtal singelrum.  Nu till det roliga..


  Helgen innefattar: skoter, skoter, skoter, skratt, nya bekantskaper, aktiviteter, god mat på Marsfjäll Mountainlodge och en härlig gemenskap.
  Det känns fantastiskt roligt för oss att ha möjlighet att anordna eventet och att få bekanta sig med ett gäng glada, härliga tjejer som delar vårt gemensamma skoterintresse.
  Helgen bygger på att Du som skoteråkare ska utvecklas utifrån dina egna personliga förutsättningar och givetvis ska du ha kul och skapa minnen för livet.
  Vi kommer ha med duktiga och erfarna guider som älskar att köra snöskoter!

  Vi kommer i år ha en ny indelning av grupper, dvs du anmäler inte själv vilken grupp du önskar delta i utan efter anmälan kommer du få ett gäng frågor att svara på där våra guider får en uppfattning om din nivå för att sedan placera dig tillsammans med andra tjejer på samma nivå med en lämplig guide för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt.

  I år håller vi oss ute i djupsnön i samtliga grupper.
  Och vi kommer finna utmaningar till dig som nybörjare som vill lära dig burka och ta dig fram och bestämma över skotern i snön. Du som känner att du kan burka men vill jobba på skogs/skrååkningen kommer få dina möjligheter till utveckling, likväl ni som är mer erfarna kommer få köra med grymma guider som kommer utmana dig och tänja på gränserna att bli en bättre förare.

  Grupperna kommer vara ca 10 deltagare med vardera 2 guider så alla får känna sig sedda och få den hjälp man behöver.

  Vi kommer att hålla till i underbara Saxnäs på Marsfjäll Mountain Lodge (http://marsfjall.se/). På plats finns Ingela och Vesslan med personal för att ta hand om oss väl samt laga supergod mat till oss efter att vi stökat runt i skogarna.
  Kvällarna kommer bjuda på god mat och annat trevligt, mer info kommer löpande.
  Vi kommer att lära känna varandra bra, utbyta erfarenheter, ge varandra tips osv.


  Helgen börjar torsdag kväll kl. 19.00 (meddela om ni blir sena så vi kan ordna med nycklar)
  Då kommer ni få en kort presentation om stället, guiderna och upplägget.

  Helgen avslutas på söndagen kl. 12.00 (frivillig kördag) de som vill checka ut och åka hem på fm är det helt okej.

  Några måsten för detta event:
  • Godkänd skyddsutrustning*
  • Giltigt förarbevis
  • Ålder 18
  • Snöskoter av längre modell som passar lössnöåkning, är du osäker kontakta oss ger vi råd och rekommendationer.

  Mer info kommer rullandes. Vi ser verkligen fram emot detta event, och vi vet att vi kommer att ha superkul!
  Max 50 platser och bokningen öppnas på Snöskoternsdag 24/10-20 håll utkik här i eventet hur du anmäler dig och säkrar din plats.

  När du bokar ska en Handpenning på 1500kr betalas för att säkra din plats. (Här reserverar vi oss att vi inte kan garantera din plats till 100% för boendets skull då det blir ett pussel att lägga men vi lovar att återkoppla till dig fortast möjliga).
  Handpenningen betalas inte tillbaka om du väljer att boka av (skulle du inte bli garanterad plats får du givetis tillbaka pengarna). Resterande del av resan betalas 31/12-20.
  Vid full erlagd betalning fås inte pengarna tillbaka vid avbokning om inte platsen fylls.

  Det finns två kostnadslägen och det som skiljer då är boendestandarden.
  Hotell-alternativet har egen dusch och toalett på rummet och städningen ingår.
  I vandrarhem-alternativet delar man toa/dusch med andra rum, det finns ute i korridoren och man ansvarar för att städa efter sig.
  För båda alternativen tar vi med egna sängkläder och handdukar.

  ”Vandrarhemsalternativet” innebär 2 eller 4 personer i ett rum med gemensam dusch och toalett utanför rummet.
  Pris: 4295:- per person
  önskar städning köpas till kostar det 100:-/pp.

  "Hotell alternativet" innebär 2-4 personer i ett rum med egen dusch och toalett på rummet och städningen ingår vid hemresa.
  Pris: 4795:- per person.

   

  I mån av plats på lodgen kan singelrum ”skapas” av dubbelrum till en extra kostnad av 400:- )

  I priset ingår även ledbevis till ett värde 500kr för 3 dagars körning.
  Priserna har justerats upp någon från ifjol pga höjda priser hos Lodgen, då de har inte möjlighet att ta in lika många gäster som tidigare pga restriktionerna.
  Pga rådande läge med Covid -19 kommer du om du avbokar pga Covid symptom få pengarna tillbaka i form av den andra betalningen (de första 1500:- ) erhålles ej. Och givetvis ser vi att ev avbokningar kommer oss tillhanda så snart det går för möjlighet att fylla platsen alt att lodgen kan hyra ut rummet till andra gäster.

  Det som tillkommer är resan tor till Saxnäs samt att få med sin egen skoter, tanka skotern, samt om du vill ha alkoholdryck till måltiderna.

  Vi på Northbike kommer göra vårt yttersta för att försöka samordna resan upp och ner när anmälningarna rullat in men kan så klart inte garantera att vi lyckas i alla enskilda fall.
  I övrigt ingår mat, husrum, guidning, goodiebag och diverse överraskningar och mängder av minnen för livet!

   

  Vill du anmäla dig och inte missa nåt, anmäl dig gärna till eventet i vår evenemangskalender på facebook.
  Northgirls event  Hälsningar Northgirls Expedition
  Dream it. Live it.

  *Med godkänd skyddsutrustning innefattas hjälm och bra skoterkängor för att minimera skador. Och vi rekommenderar verkligen ryggskydd med bröstplatta då det är väldigt lätt hänt att få styret i magen/bröstkorgen vid friåkning. Vi vill att alla kommer hem hela.
  Spade och bogserlina ingår inte under skyddsutrustning men är verkligen en bra sak att ha med sig när vi kör fast, för de lovar vi att alla kommer göra! (Inklusive guiderna).

   

  703 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.