Filtrera urvalet

Categories

Categories level 2

Stil

Passar

Leverantör

Latest news

  MC Säljare sökes

  MC Säljare sökes

  Posted in: Personal
  November 19th 2020

  VILL DU JOINA SVERIGES GALNASTE TEAM?

  Northbike är Nordens största handlare av fritidsfordon med två anläggningar om vardera 6 000 kvm butik och alltid över 400 fordon i lager. Hos Northbike hittar du motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi finns i både Sundsvall och Umeå och har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

  Vi befinner oss under stark utveckling och söker nu en motorcykelsäljare till vår anläggning i Sundsvall.

  Motorcykelsäljare till Northbike i Sundsvall

  Dina arbetsuppgifter

  Vi söker nu en säljare som ska arbeta med försäljning av våra motorcyklar. Både nya och begagnade.

  I vår anläggning rymmer vi märken som Harley-Davidson, BMW Motorrad, KTM, Triumph, Kawasaki och Honda och beroende av din bakgrund så kommer två av dessa märken att bli ditt huvudansvar.

   

  Vi har dagligen många kunder som kontaktar oss för att handla sin drömhoj och du kommer att förverkliga drömmen åt våra kunder. Du ansvarar även för vissa inköp, kundhantering och uppföljning. Du ingår i ett engagerat team men arbetar självständigt med kundansvar. Vi erbjuder en bra introduktion så att din start på ditt nya arbete ska bli så bra som möjligt och att du känner dig trygg och säker i din nya roll. Då en del av lönen är provisionsbaserad så kan bara du sätta en övre gräns för din egen prestation.

   

  Din profil

  Vi söker dig som har Motorcyklar som din stora passion, och gärna har arbetat med någon form av försäljning sedan tidigare. Du drivs av en ständig vilja att lösa kundens behov i kombination med en stark vinnarinstinkt.

  Du gillar att ha kontakt med människor och drivs av att nå resultat och mål. Tjänsten förutsätter att du har en allmänt god datorvana och att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

  Din tidigare erfarenhet är inte det allra viktigaste, utan vi lägger stor vikt vid dig som person. Vi söker en lagspelare som är en driven, strukturerad och målmedveten person som trivs i en miljö med högt tempo. Du triggas av att sälja, nå mål och förstår vikten av ett bra bemötande och hög servicekänsla samt att du kan sprida god energi runt omkring dig. Då arbetet är väldigt säsongsberoende kräver tjänsten att du är flexibel och kan arbeta mycket när så behövs. Vi tror att du kommer att tillföra vårt trevliga gäng ännu mer engagemang och positiv attityd.

  Vi ser självklart att du har både A och B körkort.  Maila ditt CV till:

  Tom Brander

  VD Northbike

  070-546 97 38

   

  Vi genomför intervjuer löpande välkommen med din ansökan!

  Har du frågor om tjänsten kontakta vår MC-ansvarig Jörgen Härén på 060-16 75 82 alt. Jorgen.haren@northbike.se

  280 Views
  Liked
  Godkänn

  Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.