Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.

Filtrera urvalet

Latest news

Eftermarknadsansvarig

Posted in: Nyheter, Personal
May 26th 2017

Northbike växer vidare i Umeå.

Vi har idag två anläggningar  i Umeå Northbike Ersboda och West.  Dessa anläggningar har vi för avsikt att inom 2-3 år slå samman till en stor anläggning, som kommer att bli en av Nordens största när det gäller fritidsfordon. Vill du vara med på vår resa och känner att du kan bidra till vår utveckling, så kanske detta är tjänsten för dig? 

Northbike  i Umeå söker nu en person som ska ansvara för vår eftermarknad. Arbetet innebär arbetsledning av kundmottagning, reservdelar och verkstad. Det innebär även att du själv bidrar med avdelningarnas dagliga drift.  Då vi arbetar med motorcyklar dagligen så ser vi självklart att du har kunskap och intresse av dessa. Det är dock inget krav då du även kan komma från liknande bransch,  t ex bil. 

VI söker alltså en ledare som har en organisatorisk läggning där ordning och reda står högt på dagordningen.  Du bör ha god stresstålighet och kunna ha ett högt arbetstempo. Tjänsten innebär verkligen att vara spindeln i nätet och en stor del av arbetet innefattar att få de tre avdelningarna under dig att fungera tillsammans. Vi jobbar dagligen med datorer och du ska kunna arbeta i ett bra tempo på en dator. Då vår drift är säsongsbetonad så kommer antalet underställda att skifta under året. I säsong ansvarar du för 8-9 personer och under lågsäsong 4 personer. 

Northbike lever under värdegrunderna Kvalité, Personligt, Kunskap, Nytänkande och All-in.  Dessa egenskaper bör du självklart besitta och efterleva dagligen. I säsong är trycket extra högt och då värdesätter vi att du verkligen ger allt för att vi ska ha en fungerande drift med nöjda kunder. 

I arbetsuppgifterna så ingår förutom planering och arbetsledning saker som kundrådgivning, bokning av servicearbeten, garantiärenden, varubeställningar, uppackning, inventeringar, beställningar, förplock mm.   Du gör vissa saker själv och du delegerar vissa.

Om Northbike
Northbike är en av nordens största MC-handlare som alltid har över 400 fordon i lager. Hos oss kan du köpa motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Här får du alltid ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.

Läs mer på www.northbike.se

Sista ansökningsdag: Du är välkommen med din ansökan till Platschef Jessika Häggling jessika.haggling@northbike.se senast den 10/6 2017.  Eventuella frågor om tjänsten ställer du även på mail samt lämnar ditt telefonnummer så kontaktar Jessika dig. 

1004 Views
Liked
Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.