Lastflaksförlängning Expand

Lastflaksförlängning

Can-am Can-am

BRP-715002017

Ny

Outlander 6X6

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

5 390,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Den stabila lastflaksförlängningen ger ett 25 cm större lastutrymme. Tack vare det längre flaket utgör inte ens stora laster något problem. Med hjälp av LinQ-snabblås fungerar förlängningen också som en fast rumsavdelare för flaket.
HuvudkategoriATV

Skriv din recension

Lastflaksförlängning

Lastflaksförlängning

Outlander 6X6

NNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Olika förare har olika behov baserade på hur och var de tycker om att köra – och vad de vill använda sin ATV till. Därför utvecklar BRP specialdesignade paket för olika behov. Från premiumpaket som XT, XT-P och LTD till sportinspirerade paket som X xc (cross country), X mr (mud-riding) och X mx (motocross). BRP erbjuder fler paket än någon annan ATV-tillverkare. Det ger kunden mer prestanda direkt ur lådan och mindre behov av att investera i dyra tillbehör!


 


BRP. bygger alla Can-Am. ATV och side-by-side-fordon (SSV) på samma beståndsdelar: branschledande prestanda, precisionsutvecklade köregenskaper och förarfokuserad design. Så titta närmare på startfältet. Hitta din modell. Välj paket. Lägg till tillbehör. Oavsett om du väljer en standardmodell, eller fastnar för en fullt utrustad maskin, kan du lita på att du får den kvalitet och prestanda som gör fordon från Can-Am legendariska.


 


Njut av känslan att köra i det fria. Tre gånger om. Med sina karakteristiska tre hjul utmärker sig Can-Am® Spyder® roadstern på vägen – både i fråga om utseende och prestanda. Oavsett om du ska till andra sidan stan eller andra änden av landet så kommer det att bli en helt ny upplevelse att susa fram längs vägen.


 


Can-Am utvecklas i Canada där också bolaget har sitt säte och maskinerna säljs över hela världen. 


 


Can-Am webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.