Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Sovsäck Touratech Down Large Expand

Sovsäck Touratech Down Large

Lynx Lynx

BRP-619590308

Ny

Storlek L.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

4 727,50 kr

inkl.

När du är ute på långturer i tuff terräng är Touratech Down TRAVEL -sovsäcken i sitt rätta element. Den förformade huvan passar i den mycket värmande kragen. Dun av mycket hög kvalitet med hög fyllnadsgrad och isoleringsförmåga för komfortabel och behaglig nattsömn. Gåsdun Extrem temperatur -22° C .
Huvudkategori Snöskoter

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.