Thermorest-liggunderlag Expand

Thermorest-liggunderlag

Lynx Lynx

BRP-619590236

Ny

Trail Pro-liggunderlaget av skumplast är den varmaste och mest komfortabla modellen av marknadens självuppblåsande liggunderlag.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

1 890,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Komfortabelt liggunderlag av skumplast för resor och camping 5 cm tjocklek ger utmärkt funktion utomhus. Med 5 cm tjocklek säkerställs en komfortabel natt under stjärnorna. God avvägning mellan komfort, isoleringsförmåga, vikt och hållbarhet. Den mönstrade ytan förhindrar att du glider av liggunderlaget när du sover. Therm-a-Rest är baserat på nästan fyra decenniers erfarenhet, och är ett utomhusliggunderlag med specialutvecklad utstansad skumplast som värmer och ger kroppen ett idealiskt trepunktsstöd. Mått, packad: 28 cm x 18 cm. Vikt: ca 910 g. Material: polyester.

HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

Thermorest-liggunderlag

Thermorest-liggunderlag

Trail Pro-liggunderlaget av skumplast är den varmaste och mest komfortabla modellen av marknadens självuppblåsande liggunderlag.

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.