Starthandtag Expand

Starthandtag

Lynx Lynx

BRP-512060136

Ny

REX 09-, Rev-XP 08-, Rev-XR 09-

Mer detaljer

Finns i lager

159,00 kr

inkl.Är du osäker på storlek, passform eller vad varan passar till, maila oss. Svar inom 24h!

Lättviktshandtag i olika färger som gör din snöskoter personligare. Färg: svart
HuvudkategoriSnöskoter

Skriv din recension

BAKRE STÖTFÅNGARE FÖR DRAGKROK 137

Enkel montering utan bearbetning eller borrning.
Krävs för montering av dragkrok. Enkel montering utan bearbetning eller borrning. Premiumkänsla. Kan användas med LinQ-Snowboard/Skidräcke (860201255).

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.