Kampanjpris! Denali Race Edition Byxor Expand

Lynx Denali Race Edition Byxor

Lynx Lynx

Ny

Det dynamiska och stilrena utseendet passar perfekt med designen på din Lynx Ravesnöskoter.

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 286,50 kr

inkl.

2 690,00 kr inkl.

-15%

Förböjda knän. Vattentäta YKK-blixtlås. Justering i midja. Hängslen. Dubbel vindslå. Förstärkning på insidan av benet. Snölås med fäste för kängor. Benöppningar med dragkedjor. Två sidofickor. D-ring för nödstopp. Sidoventilering. Förstärkt tyg på benens nedre del. Orange säkerhetsfärg. Skalmaterial: Nylon. Membran: RPM Max. Teflonbehandlad. Foder/isolering: Primaloft Black 60 gram. Storlekar: XS - 3XL

Säsong Vinter
Användningsområde Snöskoter, ATV
Stil Offroad
Passar Herr
Material Textil

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.