SEA-DOO HAVASU-VÅTDRÄKT, DAM, MATTSVART Expand

SEA-DOO HAVASU-VÅTDRÄKT, DAM, MATTSVART

Sea-Doo Sea-Doo

Ny

Havasu-våtdräkten från Sea-Doo är en flexibel våtdräkt som passar många dagar och kvällar! Långa ben med smarta paneler håller dig varm och skyddad tills månen börjar komma fram!

Mer detaljer

Finns i lager

1 570 kr

inkl.

  • Ärmlös 3/2 mm neoprenvåtdräkt.
  • Med töjbar neopren under ärmar och i sidopartier och vader.
  • Ledbara knän ger ökad rörlighet.
  • Velcro-kardborrestängning på skuldrorna ger enkel på- och avtagning.
  • Strukturerade knäskydd ger bra skydd och grepp.

Komplettera med Havasu-jackan för det perfekta paketet!

Säsong Sommar
Användningsområde Vattenskoter
Passar Dam

Skriv din recension

SEA-DOO HAVASU-JACKA, HERR, SVART

För kallt ute på vattnet? För blåsigt? Bara känner dig för en Sea-Doo jacka? Oavsett kan du använda denna jacka när du är ute på havet eller stranden!

INNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Ända sedan J.-A. Bombardier grundade företaget år 1942 har vårt namn förknippats med kvalitet och kreativitet. Hans pionjärsanda är ett arv som har hjälpt oss att växa och utforska nya områden. Idag håller mer än 6000 människor i Nord- och Sydamerika, Europa och Asien denna anda vid liv genom våra fritidsmaskiner och produkter.


Sea-Doo tillverkas i USA och säljs över hela världen.


 


Detaljer gör skillnad. Innovativ design och teknik gör Sea-Doo vattenskotrar unika. Från utseende och design till körupplevelse och funktionalitet – detaljer gör verkligen skillnad.


 


Din fritid är värdefull. Det är därför våra vattenskotrar är ergonomiskt utformade och utrustade med flertalet detaljer för bättre komfort. Detta så att du kan njuta av varje sekund som spenderas på vattnet.


 


Sea-Doo webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.