Sportsolskydd Expand

Sportsolskydd

Can-am Can-am

BRP-715000762

Ny

Commander 2011-2013, Maverick 2013

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

4 990 kr

inkl.

Aggressivt utformade, HDPE sportsolskydd komplett med integrerade förvaringsfickor för förare och passagerare. Krävs vid montering av Can-Am strålkastarfäste (715001718, 715001687). Komplett med integrerade uttag för belysningskontakt. Skapar ett helt tak för maximalt skydd i kombination med Deluxe avtagbart tak. Enkel montering och demontering. Kan användas tillsammans med alla vindrutor. Standard på Limited-modellen.
Huvudkategori ATV

Skriv din recension

17-tums ljusskena (LED – 100 W)

Commander, Maverick

NNOVATIONER LEVERERAR PASSION


 


Olika förare har olika behov baserade på hur och var de tycker om att köra – och vad de vill använda sin ATV till. Därför utvecklar BRP specialdesignade paket för olika behov. Från premiumpaket som XT, XT-P och LTD till sportinspirerade paket som X xc (cross country), X mr (mud-riding) och X mx (motocross). BRP erbjuder fler paket än någon annan ATV-tillverkare. Det ger kunden mer prestanda direkt ur lådan och mindre behov av att investera i dyra tillbehör!


 


BRP. bygger alla Can-Am. ATV och side-by-side-fordon (SSV) på samma beståndsdelar: branschledande prestanda, precisionsutvecklade köregenskaper och förarfokuserad design. Så titta närmare på startfältet. Hitta din modell. Välj paket. Lägg till tillbehör. Oavsett om du väljer en standardmodell, eller fastnar för en fullt utrustad maskin, kan du lita på att du får den kvalitet och prestanda som gör fordon från Can-Am legendariska.


 


Njut av känslan att köra i det fria. Tre gånger om. Med sina karakteristiska tre hjul utmärker sig Can-Am® Spyder® roadstern på vägen – både i fråga om utseende och prestanda. Oavsett om du ska till andra sidan stan eller andra änden av landet så kommer det att bli en helt ny upplevelse att susa fram längs vägen.


 


Can-Am utvecklas i Canada där också bolaget har sitt säte och maskinerna säljs över hela världen. 


 


Can-Am webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.