Lynx Reiseveske fra OGIO Expand

Lynx Reiseveske fra OGIO

Lynx Lynx

668010

Ny

Väskor redo för nya äventyr!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

679,00 kr

inkl.

Den här väskan med ett ledigt och tufft utseende har ett stort huvudfack med extra förvaringsficka i botten, plus en dragkedjeförsedd framficka. Ett stort ventilerat skofack har plats för två par av dina favoritskor. Vadderad, ventilerad och justerbar axelrem och svettbeständigt, mjukt formpressat bärhandtag gör väskan bekväm att bära. Tack vare den starka, hållbara och lätta konstruktionen kommer den här väskan att bli din trogna följeslagare på många äventyr. Mått: 28 x 25 x 64 cm (höjd x bredd x djup). Vikt: 725 g. Material: 100 % polyester.
Huvudkategori Snöskoter

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.