Lynx Ryggsekk fra OGIO Expand

Lynx Ryggsekk fra OGIO

Lynx Lynx

668009

Ny

Väskor redo för nya äventyr!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

899,00 kr

inkl.

Den här Lynx-ryggsäcken är en praktisk följeslagare på dina turer. Den har en bekväm, vadderad ryggplatta och justerbara ergonomiska axelremmar som avlastar rygg och skuldror. Den har gott om utrymme för allt du behöver ha med dig på en dagstur: ett stort huvudfack, en dragkedjeförsedd fleecefodrad ficka för värdesaker överst samt fästanordningar på båda sidor för drycker och tillbehör. Det vadderade facket på insidan rymmer en 17” bärbar dator, och det finns en separat vadderad ficka för en pekplatta. Elektronisk utrustning och andra värdesaker skyddas av integrerade iFom†-plattor. Mått: 48 x 40 x 19 cm (höjd x bredd x djup). Material: 100 % polyester.
Huvudkategori Snöskoter

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.