Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att Northbike får skicka nyhetsbrev till din inkorg.
Lynx Utstyrsbag fra OGIO Expand

Lynx Utstyrsbag fra OGIO

Lynx Lynx

BRP-668011

Ny

Väskor redo för nya äventyr!

Mer detaljer

Beställningsvara, förväntad leveranstid 5-14 dagar

2 490,00 kr

inkl.

Den här förstklassiga väskan är som gjord för långturer. Väskans breda öppning gör det enkelt att komma åt alla fack och specialfi ckor. Ett fl ertal dragkedjeförsedda nätfickor och justerbara avdelare i huvudfacket underlättar organisering av alla dina tillhörigheter. Den integrerade plattan med iFom†-skumstoppning i hela väskan ger extra skydd. Tack vare stora, kraftiga, mönstrade hjul och teleskophandtag är väskan lätt att dra även när den är full. Mått: 91 x 43 x 40 cm (höjd x bredd x djup). Material: 75 % polyester, 25 % plast. Hjulförsett SLED-chassi (Structural Load Equalization Deck).
Huvudkategori Snöskoter

NÄR VINTERN ÄR EN LIVSSTIL


 


Lynx är Nordens största varumärke på snöskotrar och marknadsledare i Europa. Under 30 år har Lynx varit det dominerande varumärket inom snöskotercross runt om i Europa. Lynx har allt ifrån arbetsskotern till den hetaste sportmaskinen.


 


Lynx tillverkas i sin toppmoderna produktionsanläggning i Rovaniemi, Finland, och säljs huvudsakligen i Norden och Ryssland.


 


För vissa är vintern så mycket mer än en årstid. Det är en passion och en livsstil. För dem är extrema förhållanden som bitande kyla, branta skogssluttningar och meterdjup pudersnö grundstenar för njutning. Vi delar din passion för vinter. Vi känner till förhållandena där du kör. Vi utvecklar och testar varje Lynx® produkt under liknande förhållanden. Därför kan du vara säker på att Lynx alltid tar dig ända fram.


 


Lynx webbplats >>

Godkänn

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies. Läs mer.